ENGLISH
KREU
E2 BLOG
TRAJNIME
PUNËSIME
LEASING STAFI
KONSULENCË
KONTAKT
RRETH NESH
NA KONTAKTONI
MË SHUMË
MË SHUMË
MË SHUMË
MË SHUMË
MË SHUMË
APLIKO
APLIKO
APLIKO
APLIKO
APLIKO
MË SHUMË
APLIKO
MË SHUMË
APLIKO
APLIKO
MË SHUMË
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Graphic Designer

Na kontaktoni

 

Ju lutem na kontaktoni dhe ne do ti përgjigjemi pyetjeve që keni ose skeduloni një takim duke dërguar CV-ën tuaj dhe pozicionin e dëshiruar

 
 
Menaxher/e Marketingu

Chief Finance Officer

Online Marketing

Menaxher Dyqani | Durrës

E2 Partners Group

Drejtor Komercial | Lushnje

Menaxher Dyqani | Lezhë

Marketing Executive, Italian Expat 

This website is created and hosted by Website.com's Site Builder.