TRAJNIME
E2 BLOG
KREU
PUNËSIME
LEASING STAFI
KONSULENCË
KONTAKT
RRETH NESH
ENGLISH
 

TRAJNIME

LEASING STAFI

Cilësia, përvoja, angazhimi dhe besimi i klientit.

PUNËSIM

KONSULENCË

Sukses

Këshilla

Aplikoni me ne

Na kontaktoni.

Dërgoni aplikimin tuaj në mënyrë që të mund të kërkojmë punën tuaj të ardhshme.Është e lehtë - ajo merr vetëm disa minuta.

Na kontaktoni për të lënë një takim. Ne mund t'ju ndihmojmë ti përgjigjemi nevojave të biznesit tuaj

Aplikoni lehtë.

E2 Partners Group

Puna juaj e re fillon pikërisht këtu.

Ju meritoni të gjeni një punë të mirë. Për të përmirësuar situatën tuaj. Për të qënë i vlerësuar.

Pse të besoni çdokënd, besoni më të mirët për karrierën tuaj?

E2 Partners Group ka një ekspertizë 17 vjeçare në fushën e Burimeve Njerëzore, Rekrutimeve, Konsuencës, Trajnimeve.

Ne i njohim nevojat e kompanive dhe individëve brenda dhe jashtë vendit, në sektorë të veçantë të tregut të punës dhe jemi këtu pikërisht për të përmbushur këto nevoja. Ne ofrojmë një sërë zgjidhjesh përmes shërbimeve të zhvillimit, trajnimit dhe konsulencës si shërbime me vlerë të shtuar për klientët tanë. Ne synojmë të punojmë së bashku me klientët tanë për të ndërtuar një mjedis efikas, të suksesshëm, dinamik dhe sfidues, të mbështetur nga një forcë punëtore e angazhuar për arritjen e objektivave.

Rreth Nesh

This website is created and hosted by Website.com's Site Builder.