KREU
E2 BLOG
TRAJNIME
PUNËSIME
LEASING STAFI
KONSULENCË
KONTAKT
RRETH NESH
ENGLISH
 

E2 Partners Group

Ndihmon punëkërkuesin

për të gjetur punë dhe karrierë më të mirë.

Ndihmon punëdhënësin

për kandidatë më të përshtatshëm.

Gjeni punën tuaj të përsosur në një kompani

të shkëlqyer dhe ndani suksesin tonë.

Kompani të ndryshme në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni

dhe në vënde të tjera na besojnë ne në kërkimin,

konsultimin, trajnimin dhe përzgjedhjen.

Ne ofrojmë ekspertizën tonë dhe jemi prezentë dhe në vendet e Ballkanit Perëndimor

Çfarë Bëjmë Ne?

Lidhim njerëzit me punët e duhura për ta.

Për t'ju ndihmuar të përqendroheni në biznesin tuaj, ne mund të marrim në dorëzim një pjesë të procesit tuaj të rekrutimit. Ne ofrojmë zgjidhje efikase për kosto duke filluar nga analiza e punës dhe projektimi, rekrutimi dhe përzgjedhja, intervistat, punësimi dhe shumë më tepër.

Tregu i punës dhe punëkërkuesit kanë treguar ndryshime të mëdha në pritshmëritë, kërkesat dhe nevojat. Kjo është arsyeja pse ekipi ynë siguron që i tërë ekipi të mbetet i përditësuar me ndryshimet e fundit.

Transferimi i procesit të rekrutimit - Modeli RPO

"Qëllimi ynë është të kuptojmë nevojat e kandidatit dhe të ofrojmë zgjidhjen më të mirë për punonjësit dhe punëdhënësit e ardhshëm".

Identifikimi, Planifikimi i Talenteve dhe Hulumtimi i Tregut

Vendet ku ne operojmë

E2 Partners Group është kompania që zhvillon dhe vlerëson kapitalin njerëzor por dhe biznesin tuaj në aspekt 360 gradë. Falë një ekipi të përbërë prej profesionistësh dhe me një shtrirje në të gjithë vendin por edhe në rajon, ne i përgjigjemi nevojave, fleksibilitetit dhe cilësisë së kompanive me zgjidhje të përkushtuara dhe shërbime të përshtatura. E2 Partners Group kontribuon çdo ditë në përmbushjen midis kërkesës dhe ofertës për punë dhe shërbime, me një aktivitet shumë funksional në fushën e ndërmjetësimit. Jo vetëm punë por dhe konsulencë që i jep zgjidhjet e duhura zhvillimit të biznesit tuaj.

 

This website is created and hosted by Website.com's Site Builder.